fredag 19 februari 2010

do you belive, do you?

sitter och försöka höra tvn, inte det lättaste när man har en låtsaspappa och en lillebror som sjunger opera där nere för full hals. men jaja, har ni lyssnat på marina and the diamonds? hon är riktigt bra ju!..
skolan idag va riktigt slapp ialf. först spanska - åsa va försenad och när hon tillslut kom fick vi gå ner till gårn och hälsa på spannisarna. (vi har utbyte med spanien i nian, de kommer en vecka sen får man åka dit en vecka i vår)
sen hade vi håltimma och sedan slöjd. vi fick sluta tjugo min tidigare där för banverket kom och skulle snacka med oss. först fick vi se en film om några olycker på rälsen och sen va det en kille som satt i rullstol (båda benen amputerade) som pratade om vad han varit med om. det va fan hemsk aså!! efter det blev det so en timma. vi hade vikarie och han kan inte haft det lätt med våran klass alltså. synd om han vare hahahha! sen sluta vi klockan två.

jag gick hem till mig sen och har städat lite. träning om två timmar och sedan slaggar ja hos häny :* frida kommer imrn me!;d puss

1 kommentar:

Frida sa...

fint ditt hår är bby! :*